Ремонт на часовници

Смяна на батерия

Смяната на всяка батерия се извършва винаги с качествени, японски и швейцарски батерии. Внимаваме да запазим херметичността на часовника.

Смяна на каишки

Фирмата разполага винаги с богат асортимент от каишки. Поддържаме набор от испански и английски, като имаме възможност да поръчаме и маркови такива от екзотични кожи. Можем да изработим и каишка по оригиналния модел, без компромис в качеството.

Полиране

С професионалните инструменти за полиране, които използваме, поправяме корпуси, верижки и закопчалки, и те отново изглеждат като нови.
 Всички видове наранявания ще бъдат поправени, след което часовникът ще бъде полиран, или матиран възможно най-внимателно.

Смяна на стъкла

Извършва се от нас без да компромeтираме водоустойчивостта. Използваме само ув лепила и камера, в която ги изпичаме. Накрая правим два теста за херметичност и чак след като сме убедени, че всичко е наред, предаваме готовия часовник на клиента.

Реставрация на часовници

Нашата фирма предлага качествен ремонт и реставрация на циферблати, както и оси за всички видове джобни часовници. Можем да сменим стъклата и на най-старите часовници. На всички наши услуги предлагаме гаранция от 12 месеца.

Свържи се с нас